nytt tak

Norske, grønne tradisjoner

Tak har vært tekket med torv i uminnelige tider, og står sammen med lafteteknikken som et solid, nasjonalromantisk symbol på norsk bygningshistorie.

 

Den dag i dag blir ekte torvtak etterspurt landet over. Stadig flere ønsker en vakker og naturlig siste prikken over i-en på hytta, stabburet eller våningshuset, med røtter i det ekte landlige, norske.

Garantert kvalitet

For Toftemo Naturtorv finnes det bare én måte; originalmåten.

 

Toftemo Naturtorv holder til i Dovre i Nord-Gudbrandsdalen, ei bygd som har mange og lange tradisjoner for bruk av torvtak. Gode og solide erfaringer gjør at de ansatte i Toftemo Naturtorv vet hva kvalitetstorv er, og ikke minst har kompetansen som skal til for å legge et vakkert og solid kvalitetstak som varer og varer.

 

Torva henter Toftemo Naturtorv selv fra Nord-Gudbrandsdalen, beliggende på ca. 400-500 meter over havet. Torva blir her robust og motstandsdyktig, og skaper et tett og flott torvtak - uansett klima og høyde over havet.

 

Toftemo Naturtorv er bevisste på å sørge for kvalitet i alle ledd. Under torva bruker vi knottplast fra Icopal, som i seg selv har 50 års garanti. Leggingen av selve torva blir gjort på samme måte som det ble gjort i "gamle dager". Ved å legge to lag torv, med henholdsvis graset ned og opp blir taket tett, sterkt og varig.

 

Resultatet blir et umiddelbart ferdig og naturlig grønt tak.

 

Toftemo Naturtorv er en totalleverandør av torvtak, fra bestilling til ferdigstilling. Vi disponerer to biler med henger og tar oss av alll frakt av torv og utstyr. Det gir en god pris i forhold til å skulle kjøpe egen torv og leie inn mannskap eller legge taket selv.

 

Vi i Toftemo Naturtorv legger vår sjel i at kundene våre får et tak som vil glede i generasjoner. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og et prisoverslag.

Plen av naturtorv

Ønsker du en naturlig og umiddelbart grønn eng rundt hytta eller huset, kan Toftemo Naturtorv bistå med legging av torv som plen - både på flat mark og i skråninger.

 

Ta kontakt for mer informasjon.

Referanseprosjekter

Toftemo Naturtorv er en stor aktør i et stadig voksende marked, og legger over 30 000 m2 med kvalitetstak i året. Vi leverer til både privat- og bedriftsmarkedet i hele Sør-Norge, og kan vise til en bred protefølge:

Tinde Hytter

Toftemo Naturtorv har fast samarbeid med Tind Hytter.

 

Det gamle tingstedet Andvord gård i Lom, med bygninger fra 1700-tallet, fikk nytt, flott torvtak på hovedhuset. I samarbeid med Stokk og Stein.

 

Les mer og se bilder

Toftemo Naturtorv samarbeider med Sjoa Laft.

Leve Hytter

Toftemo Naturtorv har levert torvtak til hytter av typen Leve Lun.